Ο κακάο στην φάρμα Garyth καλλιεργείται σε ένα βιώσιμο σύστημα αγροδασοκομίας, το οποίο βοηθά στην προστασία της φυτικής και ζωικής ζωής στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της πλούσιας βιοποικιλότητας του εθνικού πάρκου Tumbes-Chocó Magdalena. Αυτό το πάρκο είναι ένα από τα 25 κορυφαία hotspots βιοποικιλότητας στον κόσμο και εκτείνεται σε 3 χώρες. Ενώ η βιοποικιλότητα είναι σχετικά άθικτη στην Κολομβία και το Περού, απειλείται σοβαρά στον Ισημερινό λόγω της αποδάσωσης και της μονοκαλλιέργειας. Η προσέγγιση του Garyth στην παραγωγή κακάο είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς η φύση και η γεωργία μπορούν να συνυπάρχουν σε αρμονία. Ως παθιασμένος και γνώστης βιολογικός αγρότης, ο Θωμάς έχει εισαγάγει διάφορα φυσικά συστήματα για να προστατεύσει τα δέντρα και τις καλλιέργειές του από ασθένειες και να ενισχύσει την επικονίαση και την υγιή ανάπτυξη των καρπών κακάο. Το 2019, η σκληρή δουλειά του επιβραβεύτηκε με βιολογική πιστοποίηση.
Finca Garyth Nacional κακάο έχει ένα πολύπλοκο και ήπιο προφίλ που κυριαρχείται από άγριες τροπικές γεύσεις, ανθισμένες νότες.
Προέλευση: Ισημερινός
Περιοχή: Σάντο Ντομίνγκο
Ποικιλία: Nacional
Υποδείξεις: Τροπικές, ανθισμένες, φυτικές νότες
SKU: 5430002193205
ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάο
Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ
Συνολικά λιπαρά: 52g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g
Υδατάνθρακες: 5g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0g
Αφεθείτε στην βελούδινη απόλαυση του Nestlé NESQUIK, της ακαταμάχητης σοκολατένιας λιχουδιάς που έχει μαγέψει τις γεύσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτό το βάζο 400 γραμμαρίων καθαρής ευτυχίας υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία, ιδανική για παιδιά και για όσους νιώθουν νέοι στην καρδιά.
Αγκαλιάστε το πλούσιο άρωμα του premium κακάου καθώς γεμίζει τον αέρα, προσελκύοντάς σας να βυθιστείτε σε έναν κόσμο απολαυστικών γεύσεων. Με κάθε κουταλιά, απολαύστε την κρεμώδη και λεία υφή που λιώνει εύκολα στο στόμα σας, αφήνοντας μια δελεαστική αίσθηση που παραμένει στον ουρανίσκο σας.
Φτιαγμένο με αγάπη και δεκαετίες εμπειρίας, το NESQUIK διαθέτει μια καλά ισορροπημένη μίξη γλυκύτητας και βάθους, εξασφαλίζοντας μια αξεπέραστη σοκολατένια εμπειρία με κάθε μερίδα. Ανακατέψτε το με κρύο ή ζεστό γάλα και παρακολουθήστε καθώς η σοκολατένια μαγεία παίρνει μορφή, μετατρέποντας ένα απλό ρόφημα σε ένα θεϊκό ποτό που φέρνει χαρά στην ημέρα σας.
Όχι μόνο μια ευχάριστη γεύση, το NESQUIK υπερηφανεύεται επίσης για το ότι είναι μια αξιόπιστη πηγή απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων.
Συστατικά: Σοκολάτα γάλακτος 38% προέλευσης εκτός ΕΕ (ζάχαρη, βούτυρο κακάου, γάλα σε σκόνη, κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη από κραμβέλαιο), πραλίνα αμυγδάλου και φουντουκιού (ζάχαρη, φουντούκι, αμύγδαλο, βούτυρο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη από κραμβέλαιο).
Διατροφικές αξίες ανά 100g: Ενέργεια 2372Kj, 569Kcal, λιπαρά 38g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 22g, υδατάνθρακες 51g, εκ των οποίων ζάχαρη 50g, πρωτεΐνες 5.8g, αλάτι 0.07g.
Ρόχες με σοκολάτα και τραγανιστές καραμελωμένες αμύγδαλες, αποκαλύπτοντας μια λιωμένη καρδιά από πραλίνα αμυγδάλου-φουντουκιού που προέρχεται από βιολογική γεωργία.
Μέγεθος - Μ 11 x Π 6 x Υ 5,8 εκ.
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 4
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 4
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος: RO-N-230
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Best-seller: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Σοκολάτα μαύρη ταμπλέτα καθαρή προέλευση Περού 70% κακάο. Βιολογική μαύρη σοκολάτα με φρέσκια, φρουτώδη και πικρή γεύση, με ξυλώδεις νότες. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 100
Περιέχει μία (1) σακούλα 42 ουγκιών από M&M’S Σοκολατάκια Φυστίκι
Φτιαγμένα με ψημένα φυστίκια και πραγματική σοκολάτα γάλακτος, τα Σοκολατάκια Φυστίκι M&M’S είναι ένα αγαπημένο γλυκό για πάρτι
Αυτή η κλασική σοκολάτα έχει τραγανή υφή φυστικιού και πολύχρωμο κέλυφος ζαχαρωτού
Από μπισκότα μέχρι μίγματα ξηρών καρπών, τα Σοκολατάκια Φυστίκι M&M’S είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσθέσετε πολύχρωμη διασκέδαση σε γλυκά
Πάρτε τη νόστιμη διασκέδαση μαζί σας με την πρακτική, επανασφραγιζόμενη σακούλα με μέγεθος για μερίδα και φερμουάρ
( Εκχύλισμα σπόρων Coffea Robusta & Arabica )
Η γκάμα μας από εκχυλίσματα καφέ είναι πλούσια και ποικιλόμορφη. Προσφέρει μια ποικιλία από διαφορετικές γεύσεις καφέ, προερχόμενες από επιλεγμένες προελεύσεις και μίγματα (Arabica ή Robusta), με διάφορους βαθμούς καβουρδίσματος, για να επιτρέψει τη δημιουργία αυθεντικών αρωμάτων καφέ: Εκχύλιση με πτητικό διαλύτη: συμπυκνώματα και απόλυτα καφέ.
Εκχύλιση με αιθυλική αλκοόλη: ελαιορητίνες και εκχυλίσματα καφέ διαφόρων συγκεντρώσεων.
Ήπια εκχύλιση με αιθυλική αλκοόλη: εγχύσεις καφέ.
Αλκοολική απόσταξη: αλκοολάτα καφέ.
Μικρή έκδοση του κρυστάλλινου επωαστήρα για βούτυρο κακάο από την KADZAMA. Ιδανικό για πειραματισμούς και ανάπτυξη νέων συνταγών. Και οι δύο εκδόσεις του επωαστήρα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο: αν το βούτυρο κακάο διατηρηθεί στον επωαστήρα για δύο ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία, τότε το βούτυρο κρυσταλλώνεται αργά, αλλά αναπόφευκτα. Αυτό το υπερκρυσταλλωμένο βούτυρο έχει παχύρρευστη υφή, και αυτή η μέθοδος tempering έχει το όνομα "μετάξι". Η χρήση του "μετάξι" είναι πολύ βολική, ειδικά όταν tempering μικρών ποσοτήτων σοκολάτας, όταν χρειάζεται να tempering λίγο, αλλά συχνά.
Πρέπει να βάλετε στον επωαστήρα κρύο ή ζεστό βούτυρο κακάο. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία και αφήστε το για 12-24 (ή περισσότερες) ώρες μέχρι να συμβεί η μαγεία και το βούτυρο να μετατραπεί σε μια παχύρρευστη πάστα - ιδανική για προσθήκη στο προϊόν.
Μύλος μπάλας
Ο μύλος μπάλας είναι τύπου παρτίδας επεξεργαστής για την επεξεργασία κρέμας, φυσικών και παλμικών σοκολάτων και παρόμοιων προϊόντων.
Η δεξαμενή του μύλου μπάλας είναι διπλού τοιχώματος και θερμαίνεται από ηλεκτρικές αντιστάσεις. Ο εσωτερικός και εξωτερικός τοίχος, οι αναδευτήρες και οι μπάλες είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.
Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης θερμοστατικά ελεγχόμενο σύστημα θέρμανσης.
Η αντλία σοκολάτας που χρησιμοποιείται για την κυκλοφορία χρησιμοποιείται επίσης για την εκφόρτιση. Ο χρόνος διαδικασίας εξαρτάται από την κοκκομετρία της πρώτης ύλης. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 2½ ώρες.
Σχεδιάστηκε για μικρές βιοτεχνίες σοκολάτας. Η μηχανή αποτελείται από έναν άνω θρυμματιστή και έναν κάτω μύλο. Ο άνω θρυμματιστής θρυμματίζει όλους τους ξηρούς καρπούς ή τους κόκκους κακάου σε μικρότερα κομμάτια και τα μεταφέρει στον κάτω μύλο. Ο κάτω μύλος αλέθει τους θρυμματισμένους ξηρούς καρπούς ή τα θρυμματισμένα κακάο σε μια παχύρρευστη πάστα. Οι ταχύτητες του άνω θρυμματιστή και του κάτω μύλου μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά. Η ταχύτητα του μύλου επηρεάζει άμεσα την υφή του τελικού προϊόντος.
Allure CD3-2020 χωρίζει τέλεια τόσο τα τηγανητά όσο και τα ωμά φασόλια κακάο, παράγοντας θρυμματισμένο κακάο και απελευθερώνοντάς τα από την φλούδα — voilà.
Χωρητικότητα 50 κιλά/ώρα: Ικανότητα, kW: 230V~50/60Hz
Διαστάσεις, mm: 80x120xh130: Βάρος, kg: 70
Ετοιμάστε τις σοκολάτες, τα pralines, τις πάστες ή τις κρέμες σας (Φιστίκι, Αμύγδαλο, Καρύδια και άλλα...) με χειροποίητο τρόπο χρησιμοποιώντας αυτόν τον αυτόματο μύλο. Διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να κάνετε την αγορά σας άμεσα.
Η ιστοσελίδα μας, που ειδικεύεται στην πώληση κακάου και παραγώγων, σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορα μεγέθη και μορφές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από τα καλύτερα κακάο που έχουμε επιλέξει ειδικά για εσάς. Αποστέλλουμε από τη Βαρκελώνη σε όλους τους πελάτες μας στην Ισπανία, την Ευρώπη και μέρος της Ασίας, με ένα γρήγορο και αποτελεσματικό σύστημα διανομής.
Τύποι προϊόντων και παραγώγων: Κόκκοι κακάου, Nibs κακάου, Πάστα κακάου, Σκόνη κακάου, Βούτυρο κακάου, Επικαλύψεις σοκολάτας
Επιλεγμένες προελεύσεις: Βενεζουέλα, Μαδαγασκάρη, Εκουαδόρ, Γκάνα, άλλες προελεύσεις
Πωλήσεις σε χονδρέμπορους, καταστήματα λιανικής και ιδιώτες. Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας https://cacaovenezueladelta.
Η αξιολόγηση των κομμένων στη μέση κόκκων κακάου είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την εκτίμηση της ποιότητας.
Αυτή η γκιλοτίνα επιτρέπει την εκτέλεση δοκιμών κοπής σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και με απλό τρόπο.
Η αρχή είναι καθαρά μηχανική και μπορεί επομένως να χρησιμοποιηθεί παντού.
Δημιουργείται μια στενή σύνδεση μεταξύ του τεχνικού και του πελάτη, κατανοώντας έτσι πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις για την υλοποίηση ενός βέλτιστου έργου.
Με βάση τα σχέδια που παρέχονται από τον πελάτη, οι τεχνικοί προχωρούν στη συναρμολόγηση των κομματιών: η αυτόματη μηχανή υλοποιείται, τίθεται σε λειτουργία και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις, ακολουθώντας στη συνέχεια ειδικές δοκιμές για να ελεγχθεί η σωστή λειτουργία.
Η σοκολάτα μας είναι μια αληθινή απόλαυση για όλους τους λάτρεις της σοκολάτας. Παρασκευασμένη από τις καλύτερες κακάο, προσφέρει μια πλούσια και κρεμώδη γεύση που λιώνει στο στόμα. Η σοκολάτα μας είναι διαθέσιμη σε διάφορες ποικιλίες, από μαύρη σοκολάτα μέχρι γάλακτος, για να ευχαριστήσει κάθε γούστο.
Η σοκολάτα μας δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά και παραγόμενη με βιώσιμο τρόπο. Φροντίζουμε ώστε όλα τα συστατικά να προέρχονται από δίκαιες και φιλικές προς το περιβάλλον πηγές. Απολαύστε τη πολυτελή γεύση της σοκολάτας μας και χαρίστε στον εαυτό σας μια στιγμή χαράς.
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες ζαχαροπλαστικές σοκολάτας της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Το βούτυρο κακάου είναι ένα φυσικό συστατικό που εξάγεται από τους σπόρους κακάου. Είναι ένας τύπος φυτικού λίπους που διαθέτει πλούσια και κρεμώδη υφή σε θερμοκρασία δωματίου, και λιώνει απαλά με την επαφή με το δέρμα, προσφέροντας μια απαλή και πολυτελή αίσθηση.
Αυτό το βούτυρο εκτιμάται ιδιαίτερα για τα πολλαπλά οφέλη του στην κοσμετολογία και τη φροντίδα του δέρματος. Είναι πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά, απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνες, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικό ενυδατικό και επανορθωτικό για το δέρμα. Βοηθά στην τροφοδοσία, την καταπράυνση και την προστασία του δέρματος από τις βλάβες που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα του και μειώνει την εμφάνιση των ραγάδων και των ουλών.